Arbetsuppgifter i backen

Härnösands alpina ombesörjer driften av Vårdkasens slalombacke. Detta ger oss möjligheten att genom egna arbetsinsater ge våra medlemmar Sveriges förmodligen mest förmånliga medlemsförmåner i en svensk alpin klubb. För att detta skall fungera behöver alla medlemsfamiljer bidra på olika vis. Vi har antal huvuduppgifter och nedan finns dessa arbeten listade.

Huvuduppgifter för driften av backen

•   Backar och liftar
  •   Skiduthyrning
  •   Café
  •   Backansvarig
  •   Snöläggning 300h/säsong
  •   Preparering med pistmaskin

Antal timmar per huvuduppgift är för ett kvällpass 3,5 timme och för ett dag/helgpass 5,5 timme.

Arbetsinsats/medlemsfamilj

•  Alpint med aktiva barn:1 pass varannan vecka
  •  Freeride: 1 pass var 4.e vecka
  •  Tränare alpint/freeride med aktiva barn: 1 pass var 4:e vecka

Inför säsongen 2018/2019 har föreningen beslutat att ta hjälp av volontärer

•  Volontärer som önskar familjeårskort jobbar 1 pass varannan vecka
  •  Volontärer som önskar årskort jobbar 1 pass var 4:e vecka

Vill du bli volontär? se kontaktuppgifter nedan alternativt kontakta This is a mailto link

Bemanningsschema

Vi har ett bemanningshema som varje medlem själv ansvarar för att skriva upp sina arbetspass i.    Schemat når man via denna länk https://goo.gl/iU7ezM

Våra riktlinjer för bemanningen är att:

• varje familj/person skriver upp sig var annat pass på veckodagar och var annat pass på helger
  • schemat kommer öppnas för en period i taget med ett slutdatum för när varje familj/person ska ha fyllt i sina pass för den perioden. Har en familj/person inte själv skrivit in sig på ett pass innan slutdatum så lägger schemaansvarig in familjen/personen i schemat
  • byte av arbetspass ansvarar varje familj/person för själva

Varje familj/person kan informera schemaansvarig om man önskar jobba med café, skiduthyrning eller som backansvarig. Vi uppmuntrar en jämställd fördelning på arbetsuppgifterna. Vill någon pröva på arbete i annan grupp så tar man kontakt med den som är ansvarig för den gruppen.

Kontaktpersoner:

• Backansvarig: Niklas Lundin, This is a mailto link
  • Cafeteria: Kicki Jansson, This is a mailto link
  • Skiduthyrning: Erika Edström, This is a mailto link, Peter Arenlid, This is a mailto link
  • Snöläggning/pistmaskin: Hugo Wikström, This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JAN 2019 22:13 Skribent: Marie Asternström