Medlemsavgifter

U10 (födda 10/11) 200:-

U8 (födda 12 eller tidigare) 200:-

Barngrupp Skidteknik 100:-

MEDLEMS OCH TRÄNINGSAVGIFT (Freeride)

Barn och ungdomsgrupp 500:- ( i summan ingår både medlems-och träningsavgift för Freeride)

Alla medlemmar betalar medlemsavgift och åkare som är med i träningsgrupp betalar dessutom träningsavgift enl ovan.

Som medlem i Härnösands Alpina klubb får du tillgång till medlemsförmåner bl a säsongskort, men detta kräver att man är med och utför de arbetsuppgifter som finns i klubben!

Betalningen sätts in på BG 768-6264

Var tydlig med vad det är du betalar för samt fyll i medlemsblanketten om du inte tidigare fyllt i denna eller har nya kontaktuppgifter och skicka den till vår kassör. Uppgifterna i medlemsblanketten är viktigt för vårt medlemsregister och kontaktuppgifter om något inträffar på träning eller tävling. Medlemsblanketten hittar du under fliken Klubben - Dokument - Medlemsblankett HAK

Om du har några funderingar kring detta så kontakta vår kassör på This is a mailto link

Genom ditt medlemskap godkänner du att Härnösands Alpina klubb registrerar och på annat sätt behandlar dina personuppgifter inom ramen för föreningens verksamhet. Det kan innebära offentliggörande oavsett framställningsform, t ex på hemsidan.

Uppdaterad: 21 OKT 2019 20:26 Skribent: Mattias Almqvist