Egna nyheter

Välkomna till medlemsmöte

Varmt välkomna till Härnösands Alpinas årsmöte direkt följt av säsongens första klubbmöte.

Kom och besök oss på Idrottens dag och prova på vår barmarksträning, titta på vår utrustning, se på bilder och film från föregående säsong och prata med våra tränare och aktiva om vår sport, alpint och freeride.

Tack alla besökare för denna roliga säsong - vi ses igen i backen nästa säsong!

Kom och avsluta den här fantastiska säsongen med oss på lördag den 20 april 2019.

Gäller lördag och söndag 13-14/4

Vårdan Spring Session 2019

Under helgen så kördes Freeski SM och Snowboard SM i grenarna slopestyle och half-pipe nere i kläppen.

Öppettider i April

(2019-04-01 09:04)
Från och med 1 april gäller dessa öppettider

Elva ungdomar i åldern 11-12 år tävlade för vår klubb och Ångermanland under de två finaldagarna i helgen som avslutar denna säsongs Lilla Världscupstävlingar.

Vi har sedan i höstas planerat för detta event och nu i helgen var det äntligen dags.

Förra helgen hölls den 5:e deltävlingen i Falun och denna helg gick den 6:e och avslutande deltävlingen i Bollnäs. Hak Freeride var representerade på båda tävlingarna av Mille Kåhrström.

Ändrade öppettider V11

(2019-03-11 16:28)
Helgen v.11 är hela vår anläggning STÄNGD då vi fått äran att arrangerar en LVC-final för region 2 för åldrarna 11-12 år.

Härnösands kommun bjuder på gratis åkning i backen mellan klockan 10-14!

I lördags intog åkare från hela Ångermanland vårdkasen för att tävla i både slalom och storslalom i lilla vårdkasracet, vårdkasracet och lvc-kval.

E-post: info@harnosandsalpina.se