Egna nyheter

Tack alla besökare för denna roliga säsong - vi ses igen i backen nästa säsong!

Kom och avsluta den här fantastiska säsongen med oss på lördag den 20 april 2019.

Gäller lördag och söndag 13-14/4

Vårdan Spring Session 2019

Under helgen så kördes Freeski SM och Snowboard SM i grenarna slopestyle och half-pipe nere i kläppen.

Öppettider i April

(2019-04-01 09:04)
Från och med 1 april gäller dessa öppettider

Elva ungdomar i åldern 11-12 år tävlade för vår klubb och Ångermanland under de två finaldagarna i helgen som avslutar denna säsongs Lilla Världscupstävlingar.

Vi har sedan i höstas planerat för detta event och nu i helgen var det äntligen dags.

Förra helgen hölls den 5:e deltävlingen i Falun och denna helg gick den 6:e och avslutande deltävlingen i Bollnäs. Hak Freeride var representerade på båda tävlingarna av Mille Kåhrström.

Ändrade öppettider V11

(2019-03-11 16:28)
Helgen v.11 är hela vår anläggning STÄNGD då vi fått äran att arrangerar en LVC-final för region 2 för åldrarna 11-12 år.

Härnösands kommun bjuder på gratis åkning i backen mellan klockan 10-14!

I lördags intog åkare från hela Ångermanland vårdkasen för att tävla i både slalom och storslalom i lilla vårdkasracet, vårdkasracet och lvc-kval.

I helgen så gick deltävling nr fyra av stapeln i sss och ssf i Funäsdalen.

Härnösands alpina klubb har fått äran att arrangera Lilla Världscupen, Regionsfinal Region 2 U12 (11-12år) 15-17/3. Tyvärr innebär det att vi kommer hålla backen stängd för allmänheten tors-sön v11. Naturligtvis är alla välkomna som publik :-)

Ändrade öppettider under sportloven

E-post: info@harnosandsalpina.se