Här är Härnösands Alpinas stjärnor som tävlade i finalen!

19 MAR 2019 16:13
Elva ungdomar i åldern 11-12 år tävlade för vår klubb och Ångermanland under de två finaldagarna i helgen som avslutar denna säsongs Lilla Världscupstävlingar.
  • Skapad: 19 MAR 2019 16:13

Säsongen för dessa åkare startade redan i september med barmarksträning som följdes av träningsläger under november och december för att sedan i december äntligen få ha de första träningspassen på hemmaplan på Vårdkasen.

De har tränat och tävlat och tränat och tävlat och nu äntligen i helgen fått tävla i finalen. En del för första gången för andra var det andra gången.  Alla ungdomar har gjort mycket fina prestationer på tävlingen och de har peppat varandra, gråtit och skrattat ihop!

Vi hurrar er alla tävlande:

• Agda Wikström
  • Isabell Asternström
  • Elicia Sjöström Bergfors
  • Nora Bergqvist
  • Elsa Nilsson

H11

• Milton Sjöberg
  • Lucas Hillbom

• Moa Almqvist
  • Ebba Lundin
  • Elly Frisk

H12

• Oscar Zillerwall

För resultat se tävlingskalendern eller skidor.com

I lagtävlingen tog Ångermanland brons i GS för D11 och H11 och silver i SL för H11 - grattis!

Foto: Klas Rockberg

Skribent: Marie Asternström