Härnösands Alpina har i helgen genomfört finalen i Lilla Världscupen 2019 för U12 i region 2

19 MAR 2019 13:12
Vi har sedan i höstas planerat för detta event och nu i helgen var det äntligen dags.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2019 13:12

Vilken ynnest det var att komma in i klubbhuset på torsdag kväll då hela byggnaden kokade av aktiviteter, prylar bars in och ut, goodiebags packades, käppar skruvades och flaggades, nummerlappar sorterades, cafeterian förbereddes för helgens aktiviteter och allt annat som behöver göras inför en final.

Så härligt att se kraften i ideellt arbete där så många i klubben med ett leende på läpparna och positiv attityd gemensamt ställer upp för våra aktiva skidåkande ungdomar.

Fantastiskt med alla före detta aktiva åkare och medlemmar i klubben som är tillbaka i backen och hjälpte till att vara portdomare, portdomarchef, jobbade i cafeterian, fixade lunch och var med i banpatrull m.m. Kul att så många av våra äldre aktiva åkare var med och kämpade och slet för att göra denna final till en upplevelse för alla U12 åkare i region 2.

Så till alla som varit med, vila ut lite extra och känn er stolta över det vi har gjort tillsammans! Stort tack till alla som var med innan, under och efter helgens tävling.

Vi vill även rikta ett stort tack till alla åkare, ledare och föräldrar från klubbarna i region två som kom och bidrog till en härlig stämning och två fina tävlingsdagar i dimma och snöyra!

Tack också till St Petri Logen för goda måltider och för möjligheten att ha prisutdelning och disco i era fina lokaler!

Tack även till Gulf som med kort varsel fixade goda funktionärsluncher till oss och tack till ICA som bjöd på godisregn i snöyran!

Vi hade även fina utlottningspriser till alla tävlande som vi vill tacka för, de skänktes av:

• Berners
  • JO-sport