Två snöiga storslalomtävlingar i Kramfors!

10 FEB 2019 13:42
Igår var 19 stycken gröna hjältar på en härligt snöig tävling i Latbergsbacken i Kramfors vilken även gästades av en flerfaldig världsmästare - Sandra Näslund!
  • Uppdaterad: 10 FEB 2019 13:42

Denna tävling bjöd inte bara på snö och återigen fina placeringar av våra åkare utan även stjärnglans av en världsmästare i Skicross och freestylecupen - Sandra Näslund. Vilken fin förebild du är Sandra för alla våra åkare från hela Ångermanland. Du som alltid tar dig tid att prata, ta bilder och skriva autografer, är föråkare, prisutdelare och som tar spaden och preppar underlaget vid liften - Sandra du är guld värd på alla sätt!

Alla våra åkare har nog olika drömmar och mål med en tävling - kanske att få stå på pallen eller överst på pallen, ta hem en pokal, slå sin tid från första åket, att få komma näst sist och inte sist, göra en bra start, ta höjd och göra en bra linje för att vinna tid, ta sig ned i åk två efter att ha åkt ur i åk ett - vilket gör att alla kan bli vinnare oavsett en pokal eller inte i handen vid tävlingens slut så en varm applåd till er alla som kämpar och tränar för att nå era egna individuella mål! Se resultat på http://ta.skidor.com/EventCalendar.aspx?orgid=30942

Stort tack till Kramfors Alpina för en fin och härlig tävlingsdag i Latbergsbacken! Vi ses igen på Latbergstrofen/Latbergsracet!

Foto: Anneli Hillbom

Skribent: Marie Asternström