SISU, VnIF, RF, Svensk Idrott

Fördröjning av e-postutskick

(2019-12-05 12:18)
Just nu har vi problem med fördröjningar av e-postutskick från IdrottOnline.

Driftstörning Swish

(2019-12-04 10:46)
Swish har just nu driftstörningar som kan påverkar betalningar i IdrottOnline.

Vi har just nu ett felmeddelande som visas vid närvaroregistrering där det står att aktiviteten inte är LOK-stödberättigad.

Nyhet från RiksidrottsförbundetProjekt

Idrottsrörelsen prisas för arbete mot rasism

(2019-12-03 08:14)
Idrottsrörelsen tilldelas 5i12-rörelsens pris för arbetet mot främlingsfientlighet och rasism, för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde. Priset delas ut i riksdagen den 4 december.

Release 17 - 2019-12-03

(2019-12-02 14:10)
Tisdagen den 2:a december har vi den sjuttonde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

TALKO – Ung ideell kraft

(2019-11-28 11:09)
Visst vill er förening att unga skall höras, trivas och vara med och påverka? Leader höga kusten har ett erbjudande till er föreningar som finns i bygder eller mindre orter i Kramfors, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Nominera Årets Idrottsförening – som gör skillnad för paraidrottare

(2019-11-25 10:35)
Nu är det dags att nominera Årets Idrottsförening, RF:s egen kategori i Årets Eldsjäl. Temat i år är Paraidrott – idrott för alla. Var med och nominera en förening som inkluderat och engagerat idrottare med funktionsnedsättning.

Nyhet från SISU IU Västernorrland

VIF/SISU söker Konsulent i Örnsköldsvik

(2019-11-21 10:47)
Vi söker en idrottskonsulent till Västernorrlands Idrottsförbund & SISU Idrottsutbildarna. Tjänsten utgår från Örnsköldsvik.

VIF/SISU söker Konsulent i Örnsköldsvik

(2019-11-21 10:09)

Nyhet från SISU IU Västernorrland

Erbjudande till föreningar att jobba med jämställdhet och inkludering

(2019-11-15 14:38)
Vill din förening öka er kunskap om jämställdhet och inkludering?

Erbjudande till föreningar att jobba med jämställdhet och inkludering

(2019-11-15 14:35)
Vill din förening öka er kunskap om jämställdhet och inkludering?

Nyhet från RiksidrottsförbundetProjekt

Ungas engagemang nyckel till fortsatt idrottande

(2019-11-15 12:52)
Ungas intresse för träning och hälsa ökar och fler vill vara med och påverka samhället. Om idrottsrörelsen lyckas ta till vara ungas engagemang kan fler fortsätta att idrotta längre, enligt Ungdomsbarometerns rapport om ungas träningsvanor.

Nyhet från RiksidrottsförbundetProjekt

Idrottsrörelsen höjer kunskapen om terrorberedskap

(2019-11-14 08:55)
Den 14 november hölls utbildningen ”Idrottsrörelsens terrorberedskap” i Stockholm. Satsningen är ett led i samarbetet mellan Riksidrottsförbundet, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Polismyndigheten.

Föreläsningar i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik med Måns Lööf som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med exempelvis ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar.

Nyhet från Västernorrlands Idrottsförbund

Inbjudan till föreläsningar - Den förutsägbara ledaren, Dolda utmaningar i ledarskapet

(2019-11-13 10:49)

E-post: info@harnosandsalpina.se