Säsongsavslutning 2013

22 APR 2013 09:37
Måndag 6 maj kl 18:30 hälsas alla medlemmar i Härnösands Alpina Klubb till säsongsavslutning i Vårdkasen.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2013 08:22

Vi börjar med uteaktivitet för åkarna medans vi har ett medlemsmöte för föräldrarna.

Sedan sker naturligtvis prisutdelning för KM 2013 i Slalom och Storslalom.

Avslutar med gemensamt fika.

På medlemsmötet kommer vi bl.a. att ha en kort summering av säsongen och ekonomin.

Sedan bara för att snön smälter bort har vi lite åtagande att göra innan nästa säsong.

Därför får ni gärna tänka till om ni vill vara delaktig/ansvarig för någon av följande grupper.

• Byggprojekt:

Ø  Klubbrum

Ø  Käppförvaring

Ø  Kabeldragning – ny högtalaranläggning

• Palle slutar som backansvarig, skapa ansvar och grupper uppdelat på 4 roller:

Ø  Backansvarig – kontakt mot kommunen och dagpersonal

Ø  Snöläggning

Ø  FunPark

Ø  Projektansvarig – samordnande roll för underhåll och utveckling av klubbens inventarier och byggnader

• Profilkläder – grupp för att ta fram profilkläder till kommande säsong

• Policys – grupp för att slutföra policyarbetet som vi backade på i höstas, skall vara klart till årsmötet (augusti).

Annika slutar som kassör vid årsmötet – vi kommer att ta in offerter på extern ekonomitjänst för att underlätta kassörsrollen framöver.

Dessutom feedback från säsongen, vad har varit bra och dåligt, förslag på förbättringar samt förslag på investeringar inför nästa säsong.

Antingen på medlemsmötet eller på mail till This is a mailto link så sammanställer jag och tar det på mötet.

Hälsningar från styrelsen