Vårdkasen stänger för säsongen 2012/13

18 APR 2013 14:02
Efter en kanonsäsong måste vi nu tyvärr ta beslutet att stänga backen för säsongen. Vi hade en förhoppning att kunna ha öppet till helgen men senaste dagarnas värme tillsammans med nederbörd har gjort att backens tillstånd inte tillåter öppethållande.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2013 08:22

Stort tack till alla som besökt vår backe i vinter och hoppas att ni haft lika kul som vi som jobbat. Nu får vi se fram emot nästa säsong och håller tummarna att den kan bli lika lång och snörik.

Bara för att snön nu försvinner slutar inte våra aktiviteter inom klubben, det finns fortfarande några tävlingar kvar samt en del projekt som skall göras i backen under sommaren.

Sedan skall vi sätta oss i alla arbetsgrupper och utvärdera denna säsong och se vad vi kan göra bättre till nästa år.

Har DU några ideér eller synpunkter går det bra att lägga ett inlägg på vår facebooksida (http://www.facebook.com/HarnosandsAlpinaKlubb), alternativt skicka ett mail på This is a mailto link.

En än gång stort TACK för denna säsong.

Härnösands Alpina Klubb