Palles efterträdare

31 OKT 2013 22:11
Nu har vi fått namn på de viktigaste funktionerna som legat på Palle, nu när han "överger" oss för Luleå till jul.
  • Skapad: 31 OKT 2013 22:11

Snöläggningsansvariga blir Niklas Lundin, Jörgen Asternström och Hugo Wikström. Dom kommer ni snart att höra av sig till snöläggargänget då vi vill kunna komma igång så snart som möjligt med att manna upp när kylan kommer.

Funparken tar Pontus Jansson hand om, och där har han inte vilat på hanen utan som många kanske sett fixade han fram lite isskrap från Högslätten och haft uppskattad smygpremiär i backen.

Som backansvariga har vi tre rutinerade medlemmar som axlar manteln, det är Magnus Boström, Anders Granlöf och Mattias Holmström.

De har nyss kommit igång med arbetet, och bl.a. tänkt ta tag i klubbrummet och börja se över schemaläggning för säsongen. Vi har fått några namn som vill hjälpa till med att renovera klubbrummet, men behöver fler. Måndag 4/11 19:00 kommer de att träffas i klubbstugan för att planera och börja riva, de som har möjlighet hör av sig till backansvariga (This is a mailto link), eller kommer på måndag.

Sedan kommer som tidigare sagt Andreas sluta som pistmaskinförare, varför vi behöver ytterligare någon med maskinvana som kan spaka pistmaskinen.

Intresseanmälan mailas till backansvariga.

Rollen som projektansvarig är fortfarande vakant, den rollen är inte kritisk för driften av backen, men de som känner sig manade anmäler sig till styrelsen (This is a mailto link).