Anmälan läger hösten 2013

03 NOV 2013 08:54
Hej alla åkare och föräldrar!Vintern är i antågande och nu är det äntligen dax för anmälan till höstens skidläger!
  • Uppdaterad: 15 DEC 2016 08:30

Följande lägertillfällen är inbokade:

Vecka

Åkare

Disciplin

U 12 och äldre

Hamrafjäll, Tänndalen (Skilodge)

Slalom

U10 och äldre (breddläger)

Björnrike, Grissly

Storslalom

U12 och äldre

Hamrafjäll, Tänndalen (Skilodge)

Storslalom/Fart

OBS Igen, lägret v.47 är även flyttat från Vemdalen till Hamrafjäll, Tänndalen då det är för få backar öppna pga lite snö.

OBS!!! Läger v50 är flyttat från Vemdalen till Hamrafjäll, Tänndalen, då klubben får bättre plats i backarna för att bedriva funktionell fartträning!!!

Vi har stugorna från fredag em, och åker upp under fredagen. Sedan kommer vi att vara i backen hela lördag och söndag.
Träningsaktiviteter under lägret kommer att planeras av respektive tränare/ledare och vi kommer att fokusera på friåkningsövningar utan slalomkäppar/bansättning.

Följande regler/förutsättningar gäller för deltagande i HAK läger hösten 2013:
- För U10 skall en förälder följa med.
- För U12 och äldre följer föräldrar med i mån av plats

- Vi behöver en lägenhetsansvarig förälder per lägenhet som ansvarar för matlagning och utstädning, intresse anges vid anmälan och utses av tränare.

Följande gäller för lägerkostnader:
- Tränare har ingen kostnad.
- Biträdande tränare betalar 200 kr + resa
- Tränande ungdomar 200 kr + resa
- Lägenhetsansvarig förälder 200 kr+ resa
- Medföljande förälder utan särskilt ansvar för lägret 200 kr+resa+ liftkort
- Om man själv ordnar liftkort på lägerorten och meddelar detta vid anmälan är lägeravgiften 100 kr.
- Man betalar 5 kr per mil om man åker i annan bil än sin egen.
- Tränarens resa ersätts av klubben med 5 kr per mil

- Lägenhetsansvarig förälder ansvarar för städning och lunch i respektive stuga (alla hjälper till med städning men med målsättning att så mycket tid som möjligt skall kunna användas till träning).

- Det kommer snart mer uppgifter om själva lägret för de som anmäler sig, t ex om stugfördelning, mat och allegier mm.

- Alla betalar dock den mat som man äter på lägret. Varje stuga bestämmer hur man vill lägga upp inköpen.

- Anmälan sker via mail till This is a mailto link, senast fredag v. 45 (2013-11-08) för alla läger.

- Betalning skall ske senast en vecka innan varje läger till klubbens bg 768-6264, för att anmälan skall vara bindande

- Läger 1 betalt senast 2013-11-15

- Läger 2 betalt senast 2013-11-29

- Läger 3 betalt senast 2013-12-06

- OBS! ange tydligt vem det är ifrån.

Hälsningar Styrelsen och Tränarna