Bytesmarknad 12/10

Försäljning till medlemmar mellan 11:00 – 12:00
Försäljning till allmänheten mellan 12:00 – 14:00
Hämtning av ej sålt gods + pengar, efter 14:00

Efter den senaste bytesmarknaden kunde vi konstatera att skidor, pjäxor, stavar, kläder ja allt som hade med den alpina sporten att göra, var inga problem att sälja. Det kom även in gods såsom skridskor o dyl. Efterfrågan på detta var inte lika stort men ett och annat såldes iväg.

Vi ber nu att alla medlemmar går igenom sina gömmor och tar tillfället i akt att tjäna lite pengar. Klubben tar ingen provision så att var och en erhåller pengar för sitt sålda gods. Fanns en och annan familj som gick hem med några tusenlappar på fickan.

Skriv ut säljlistan där ni spaltar upp vad ni säljer samt pris.

ex. Nr. 1        Gs Skidor, 175 cm               1500:-

Nr. 2        Hjälm, storl 56                      500:-  osv.

När listan är klar behöver ni ett säljarnummer, maila till This is a mailto link, och ni erhåller ett sådant. Märk upp samtliga produkter med pris samt säljarnummer så detta är klart när ni lämnar av ert gods för försäljning.

Skriv även ut några ex av inbjudan så att vi kan hjälpas åt att hänga upp denna på alla möjliga platser där människor samlas, ex. arbetsplatsen, affären, skolan osv. Ni får även sprida detta budskap på facebook så det når många.

OBS! Kontant betalning!!!

Mer information skicka sms/ring Barbro Spiik tel.nr 070-631 93 28 eller maila på adressen ovan.

Väl mött till en bra försäljningsdag.