Föräldramöte U8

01 DEC 2016 08:57
Inbjudan till föräldramöte, 5/12 kl 19:00, för nya och "gamla" U8:a åkare
  • Uppdaterad: 15 DEC 2016 08:30

Nu inför säsongsstart och inför kommande läger V.50 vill vi bjuda in till ett möte med alla föräldrar till våra U8-åkare. Vi ses i klubbstugan vid liften på måndag 5/12 kl. 19.00
U8 är vår yngsta träningsgrupp för åkare födda t.o.m 2009, har man äldre barn som är intresserade kan de få följa med och få information, och sedan slussas till rätt träningsgrupp. U8 är för barn som åkt lite grann tidigare och vill träna mer utförsåkning.

Under senare delen av januari kommer det att starta en lördagsgrupp som riktar sig mot de som är nya i pisten, och enda kravet är att klara knappliften och kunna ta sig ner i barnbacken på egen hand.
För rena nybörjare kommer Friluftsfrämjandet att köra skidskola, mer info kommer på http://www.friluftsframjandet.se/regioner/norr/lokalavdelningar/harnosand/skidskola/
Väl mött /tränarna