Informations/medlemsmöte 17/11 säsongen 13-14

06 NOV 2013 21:32
Alla medlemmar och blivande medlemmar välkomna på medlemsmöte inför vintersäsongen. 17 november i klubbstugan. Klockan 18.30.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2016 08:30

Vi önskar träffa alla innan säsongen startar för se vilka vi är samt gå igenom arbetsrutiner, instruera alla som skall vara med och prata schemaläggning.

Speciellt viktigt är detta för dig som är ny i föreningen och inte har varit med i arbetet tidigare.

Det är när åtminstone en person går på schema som familjen har rätt till liftkort och andra allmänna medlemsförmåner (förra året avslutningsläger).

Arbetsmängden reglera utifrån hur många som är med men förra säsongen innebar det att den som var med på ett schema arbetade vid ungefär ett tillfälle vart 14:e dag i antingen café, skiduthyrningen eller backen.

Snöläggningen brukar så många som möjligt hjälpa till med från de olika kommittéerna. Vi ser gärna fler män i kafeterian och fler kvinnor vid snöläggningen.

Det är bra om ni som inte har en hemvist sedan tidigare eller ni som vill byta arbetsuppgift meddelar de ansvariga för varje kommitté om önskemål, gärna innan mötet men det går ju även att göra det på plats.

Efter mötet börjar detaljplaneringen för att få ihop vintern fram till sportlovet.
Vid medlemsmöte innan LVC-finalen i Härnösand (slutet av januari) tar vi upp sportlovsschemat samt schema efter sportlovet.

Vi vill också passa på att informera om policyarbete för träning, läger och tävling.

Vi har möjlighet att prata om lägren i Vemdalen.

Väl mött den 17/11

Härnösands alpina klubb