Medlemsförmån - Rabatt på Skistar All

27 SEP 2016 18:09
Medlemserbjudande till medlemmar i Härnösands alpina klubb,
  • Skapad: 27 SEP 2016 18:09

Medlemmar i Härnösands alpina klubb har möjlighet att köpa säsongskort hos Skistar till ett kraftigt subventionerat pris.

Det gäller Skistar All (åkning i Skistars alla anläggningar) för 40% rabatt för barn/ungdom och 20% rabatt för vuxen, se bifogad pdf-fil med information från skistar från förra året.

·         Pris vuxen 6195: rabatt 20% = 4956.-

·         Pris barn 4945,- rabatt 40 % = 2967.-

·         Barn är man från 8-15 år och Vuxen 16-64 år.

För att ta del av erbjudandet krävs att man är medlem i Härnösands alpina klubb, samt att man fyller i >>denna blankett<< och mailar till Mats.m.cedervall@gmail.com  senast fredag 30/9.

Beställning görs av klubben. Betalning för Skistar All betalas till HAK,s bg 768-6264 senast 7/10 (märk med familjenamn samt mail till This is a mailto link med detaljer), dvs samtidigt som att medlems/träningsavgift skall vara inne. WTP är numret på befintligt skistarkort.

Har man som åkare eller tränare med sig kortet på läger eller tävlingar och använder det i en skistaranläggning får man tillbaka motsvarande dagskortskostnader.

Det är viktigt att hålla reda på dessa tillfällen och detta redovisa på ett excelark som skickas ut till de som köper kortet i slutet av säsongen.

Man kan också få detta säsongskort som ett förskott av klubben om det är sannolikt att man kommer att åka fler än 10-12 dagar på läger eller/och tävlingar i skistar-anläggningar under säsongen.Man måste särskilt ange detta  i sin beställning till Mats samt att man önskar sig få kortet som ett förskott.  V.v fyll i i bifiogad länk med namn samt vad ni tänker delta i. Klubben kommer att följa upp alla korts användning men kommer inte att driva in pengar för mindre avvikelser

Härnösands Alpina