Medlemsmöte 19/1 18:00

17 JAN 2017 12:07
Medlemsmöte, alla medlemmar, 19/1 kl 18:00 Cafeterian
  • Skapad: 17 JAN 2017 12:07

Det har varit en intensiv försäsong med mycket barmarksträning, träningsläger på snö och jobb med snöläggning i backen. Och vi har  äntligen öppnat härliga Vårdkasen för allmänheten och därmed drar vårt arbete med att sköta driften igång på allvar. Det är också hög tid att styrelsen informerar sina medlemmar om vad som pågår och om vidare planer för den här säsongen.

Vi inbjuder härmed till ett medlemsmöte nästa Torsdag den 19/1 klockan 18:00 i Cafeterian.

Huvudpunkt kommer att vara hur vi ska bemanna de sysslor som krävs för att backen ska kunna vara igång, vi kommer också att informera om arbetet i styrelsen, ekonomiskt läge och kommande tävlingar.

En väldigt preliminär Agenda skulle kunna se ut så här:

1. Allmän information från Styrelsen
  2. Bemanning i våra arbetsgrupper för att sköta backen (backansvariga, kafeteria, skiduthyrning m.m)
  3. LVC kval SL i Vårdkasen 28/1
  4. Övriga frågor.