Oscar åker med landslaget

16 JAN 2015 13:52
Oscar Vestin har fått en oväntad inledning på året, som hjälpreda till Svenska alpina landslaget.
  • Skapad: 16 JAN 2015 13:52

Det började med att Jens Byggmarks pappa blev tillfrågad, under Världscupen i Åre, att följa med som hjälpreda under några veckor. Nu hade inte Uno Byggmark tid att följa med, men han känner till Oscar och ringde upp honom och frågade om han inte ville följa med istället. Oscar blev först ställd och tänkte på sin egen inplanerade tävling, men pappa Lasse sa till honom, "är du inte klok, ÅK, hur ofta får du en sån här chans". Och på den vägen är det, landslaget ordnade med flygbiljett och hyrbil till Oscar, som nu får följa med i Världscupscircusen på nära håll under några veckor. Ett stort grattis till Oscar som fått denna möjlighet.