Säsongsavslutning 2018

25 APR 2018 16:58
Nu på lördag (28/4 10-15) är det säsongsavslutning i Vårdkasen, gratis åkning, halva priset i cafeterian och halvdagshyra i skiduthyrningen.
  • Uppdaterad: 27 APR 2018 16:14

Passa på att ta sista slalomsvängarna på lördag 28/4 när vi har säsongsavslutning i Vårdkasen. Vi har öppet 10-15, kommer att ha, gratis åkning, halva priset på allt ätoch drickbart i Cafeterian och halvdagspris på skidhyran.

Parken, Lilla backen och Parken är fortfarande i bra skick, för Stora backen får vi kolla dagsformen.

Kan ni inte vänta till lördag är det även öppet onsdag 18-21.

Allting måste ha ett slut, men efter denna säsong känns det OK att stänga backen. Vi har nog slagit de flesta rekord denna vinter och kunnat erbjuda bra backar och park till alla gäster, och träningsmöjligheter till våra åkare inom alpint och freeride.

Vi vill tacka alla som besökt oss och alla ideella krafter, samt resursgruppen på härnösands kommun, som gör det möjligt att erbjuda en så fin anläggning mitt i Härnösand.

Vi ses till vintern
Härnösands alpina klubb