Skräppostfilter

12 DEC 2016 10:26
Dubbelkolla skräppostfilter
  • Skapad: 12 DEC 2016 10:26

Vi ber alla medlemmar att dubbelkolla sina skräppostfilter, då vi uppmärksammat att alla medlemmar inte fått mailutskick.

Under förra säsongen hade vi en del bekymmer att skicka till mail som är kopplade till Microsofts mailservrar, dvs mailadresser som slutar på outlook.com, live.se, live.com, hotmail.com, hotmail.se..., det berodde på att den som hostar vår mailserver blivit spammad och tillfälligt svartlistad, och Microsoft lät den svartlistningen ligga kvar efter att de blivit vitlistade. Det är nu släppt, men det kan vara så att respektive mailmottagare måste manuellt ändra i sina skräppostfilter.

Om ni går in i er mail och väljer skräppostfilter, och det finns mail från klubben ex.vis This is a mailto link eller This is a mailto link, markera dessa och välj "Ej skräppost", så skall ni får dom fortsättningsvis.

Alternativt lägger till harnosandsalpina.se som betrodd avsändare.

Sedan om ni ändrar eller har ändrat e-postadress, skicka ett mail till This is a mailto link så att vi kan ändra i medlemsregister och maillistor.