Städning/ordning klubbrum

17 JAN 2018 10:18
Städning och rensning i klubbrum och tränarbod 7 feb, allt som inte hör hemma där kastas
  • Skapad: 17 JAN 2018 10:18

Klubbrummet och tränarrummet kommer att städas ur 2018-02-07. Det ligger både skidor, stavar, pjäxor, brädor, skor och även kläder som högst troligen tillhör någon. Ni som är ägare till detta tillse att Ni plockar bort detta, för på ovan nämnt datum kommer det att städas bort. Så nu är det tre veckor till städdatum och det kommer Ni nog hinna med. Det kommer att slängas då!

Rummen är inte till för att magasinera sina personliga tillhörligheter utan klubbrummet är till för de ungdomar som byter om där och som det är nu är det klent med plats. Tränarrummet är till för käpp och borrmaskiner och annat som används utav tränarna. Inte att magasinera personliga tillhörigheter.

Som sagt 20180207 slängs det som inte skall finnas i respektive rum!
Sedan i fortsättningen hjälps vi åt att hålla ordning i klubbrum och tränarbod.