v12 - Jonas Sandberg

• Uppdaterad: 24 MAR 2017 08:11

Namn: Jonas Sandberg
Ålder: 46 år
Intressen: Familjen, golf, föreningsliv. Är förutom Härnösands Alpina även aktiv i bl a BIK SK (fotboll).
Gör till vardags: Systemförvaltare på Uniper (styr och övervakning av vattenkraft).

Gör i Härnösands Alpina: Sköter mycket av det administrativa såsom medlemsregister, hemsida, tävlingsadministration, kassasystem. Och jobbar i skiduthyrningen! Vet mycket om det mesta i föreningen, har varit aktiv i klubben i ungefär 13 år. Dottern Moa tränar i U14 och sonen Simon är aktiv i Freeride.

Bästa skidminne: Sportlovsveckorna i Bydalsfjällen, vi har varit där den senaste 12-13 vintrarna. Umgås med vänner, äta god mat och åka skidor, livet blir inte bättre.

Om Härnösands Alpina och Vårdkasen: Den otroliga gemenskapen! Det är så kul att vi kan driva den här backen, mitt i stan, så nära havet. Toppen för både medlemmar och allmänheten!

Skribent: Maria Sjöström