v13 - Martin Edholm

• Skapad: 31 MAR 2017 09:01

Namn: Martin Edholm
Ålder: 19 år
Intressen: Skidåkning, film & foto, skateboard och parkour.

Gör till vardags: Går Filmlinjen på Härnösands Folkhögskola.
Gör i Härnösands Alpina: Tränare för gruppen U8, har gått skidförbundets ungdomsledarutbildning, Jag har tränat och tävlat i slalom och storslalom, är även aktiv i Freeridesektionen så det blir en hel del parkåkning. Hela familjen har varit aktiva i klubben, känns som att jag föddes på skidor!

Om Vårdkasen och Härnösands Alpina: Mitt andra hem! Det här stället får mig att koppla av, jag känner mig alltid välkommen när jag kommer hit. Man känner så många här, både medlemmar och kompisar som är här och åker i parken. Sedan är det förstås kul att få uppskattning som tränare, barnen hejar alltid och snackar med en när man ses. Roligt att känna att man kan vara en bra förebild för de som är yngre!

Skribent: Maria Sjöström