Vårdkasracet & LVC-kval 2016

05 FEB 2016 16:25
På lördag genomförs 5 slalomtävlingar på Vårdkasen med 90 startande från klubbarna runt om i Ångermanland. 40 av de startande är från hemmaklubben, helt fantastiskt.
  • Skapad: 05 FEB 2016 16:25

Dagen börjar med Lilla Vårdkasracet, med åkare upp tom 8 år, de åker bara en tävling som kommer att köras i Barnbacken.

Sedan är det Vårdkasracet med dubbla storslalomtävlingar för de som är 9-10 år. Samt dubbla kvaltävlingar i Lilla Världscupen för åkare som är 11-14 år gamla.

Totalt är det 90 st anmälda till tävlingarna, vilket ger c:a 320 tävlingsåk som skall genomföras. Riktigt kul är att från Härnösands alpina klubb är det 40 anmälda åkare,

Mer information om tävlingarna finns här >>Tävlingsinfo<<

Backen är stängd för allmänheten, men fiket är öppet, kom gärna och heja på klubbens åkare.