Vårdkasracet LVC DM 2014

15 FEB 2014 23:27
Stort tack till alla som bidragit till en en väl genomförd tävlingsdag.
Resultatlistor finns under tävling, för intresserade.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2016 08:30

Efter viss oro för om backen skulle hålla och att tidtagningen inte skulle fungera, har vi genomfört en lysande tävlingsdag. Vädret var inte det bästa, men kunde ha varit mycket sämre.

Sedan har vi otroligt duktiga och taggade barn och ungdomar både i vår klubb och i distriket som har presterat bra idag. Dessutom engagerade och hängivna tränare och arbetsvilliga och duktiga föräldrar. Utan allas insats klara vi inte av att genomföra en så här stor tävling.

Det blev en lång dag, många var i backen från 7-19, men jag är helt övertygad om att vi somnar med ett leende på läpparna, och med en känsla av YES!!! vi klarade det.

Nu finns alla resultat att läsa, samt lite bilder, under fliken Tävling, samt även online på www.nattviken.com/tavling. (Förutom Kramfors LVC åk2 som körde sist, här har vi bara resultat på www.nattviken.com/tavling).

Än en gång, stort tack till alla som hjälpt till idag.

//Tävlingsledningen