Vilken härlig helg vi har haft!

20 JAN 2019 22:02
Vi har äntligen haft öppet en hel helg denna säsong, våra alpina åkare har haft sitt första LVC-kval i Junsele och freeride har varit på en tävling i Umeå.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2019 22:02

Äntligen kan vi säga att vi är på gång och har starat säsongen nästan fullt ut. Denna helg har bjudit på många besökare på Vårdkasen, lite strul med vatten och snökanoner, tävlingar och soligt väder.

För våra aktiva ungdomar i klubben bjöd helgen på:

• slalomtävlingar i Junsele, Hamptjärnsstrofen och Hamptjärnsracet för U8, U10 och U16 samt LVC-kval  för U12-U14. Vi hade närmare 20 åkare på plats och det blev många fina placeringar och även pallplatser till Nils Arenlid, Moa Almqvist, Lucas Hillbom, Fred Tågestad, Alvin Larsson, Oliver Asternström och Albin Wahlund. Stort grattis till er alla!

• Umeå Big Air i Bräntbergsbacken. En tävling som besöks av sveriges elit inom skid-och snowboardåkning då den ingår i Swedish Slopestyle Tour & Swedish Snowboard Series. Mille Kåhrström och Tage Wikström från Freeride tävlade i Kidsession som inte har några individuella placeringar utan är till för att uppmärksamma kommande stjärnor. Mille och Tage satte sina tre åk! Grattis till er killar!

Tack till Junsele Alpina och till UHSK Freeskiing för en fin tävlingsdag och mycket bra arrangemang!

Nu siktar vi in oss på en till härlig vecka med öppet för allmänheten enligt ordinarie öppettider och tävlingar igen denna gång i Örnsköldsvik.

Skribent: Marie Asternström