Förändringar i verksamheten till följd av Covid-19

19 NOV 2020 12:06
Med anledning av Folkhälsomyndighetens beslut om lokala allmänna råd för Västernorrland den 16 november 2020 gör vi följande anpassningar i föreningens verksamhet.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2020 12:06

Träning och tävling
Träningsverksamheten bedrivs som tidigare enligt planeringen för barmarkssäsongen för barn födda 2005 och senare, dock med ökat fokus på att hålla avstånd och att undvika fysisk kontakt. Föräldrars medverkan på träningar begränsas till skjuts och hämtning av barn. Träningen bedrivs utomhus i den utsträckning det är möjligt.

I enlighet med RF-SISU och SSFs råd ställs höstens samtliga träningsläger in. Läs mer.

Svenska Skidförbundet har beslutat att pausa all tävlingsverksamhet i Sverige till och med den 8 december.

Vårdkasens skidanläggning
Inför säsongsöppning arbetar föreningen med att Corona-anpassa arbetssätt och lokaler med bl a plexiglas, skyltar och märkning. Mer information kommer i samband med säsongsöppning, håll utkik i våra sociala medier för information om öppningsdatum.

Vi hoppas alla i föreningen att Corona-läget snabbt förbättras och att vi kan återgå till normal verksamhet.

Skribent: Maria Sjöström