Medlemsförmåner

Som medlem eller stödmedlem i Härnösands Alpina har man många fina erbjudanden som man kan ta del av.

Säsongskort på Vårdkasen för hela familjen

Om du som medlem/stödmedlem gör arbetsinsats under säsongen får du ett säsongskort för hela familjen på Vårdkasen. Se mer information under fliken Klubben - Arbetsuppgifter.

Subventionerade läger (enligt policy)

Betalda tävlingsavgifter (enligt policy)

Klubbkläder till aktiva åkare

• Härnösands alpina inför ett pantsystem för klubbens fartdräkt, skidjacka och skidbyxa för aktiva åkare. Medlem betalar 500 kr för varje plagg av dessa kläder, i deposition, när man går in i systemet och får igen dessa då man går ur systemet. Väl inne i systemet kan man byta storlekar inför varje ny säsong. Ambitionen är att vi skall kunna ha enhetliga och fräscha kläder till de aktiva åkarna som representerar klubben ute på läger och tävlingar, läs mer
  • Finns även profilkläder att köpa till bra priser på stripe.se/harnosands-alpina

Förköpsrabatt på SkiStar All säsongspass

Som medlem i Härnösands Alpina klubb har du förmånen att köpa SkiStar All säsongspass till ett mycket subventionerat pris, framförallt för ungdomar.

Förutom att det är en förmån för medlemmarna kan det även ge klubben en lägre kostnad för liftkort vid läger och tävling i SkiStars regi. Efter säsongens slut ersätter klubben åkare och tränare för de läger/tävlingar som de deltagit vid där klubben annars hade haft en kostnad.

Klubben har tagit fram ett dokument som du kan ha till din hjälp för att se hur stor del av kostnaden för säsongspasset som det finns en möjlighet att göra en avräkning för.  Du når dokumentet via denna länk:

Avräkningen för säsongspasset ska göras senast den 30 april innevarande säsong. Detta gör du genom att fylla i den särskilda utläggsblanketten för Skistar All säsongpass, som du hittar här. I blanketten fyller du i vilka läger/tävlingar du önskar få ersättning för, bifogar kvitto för säsongspasset och lämnar in underlaget till kassören.

Så här beställer du säsongspasset:

1.     Gå till https://www.skistar.com

2.     Klicka på köp skipass

3.     Välj skidort, t.ex vemdalen

4.     Välj hur många kort som ska beställas och Klicka "till åkaruppgifter"

5.     Fyll i data och ladda upp foto för åkarna

6.     Slutför betalningen och använd rabattkoden som du fått genom att ha fyllt i anmälningsformuläret som skickats ut via e-post från klubben.

Kampanjkoden läggs till när man kommer till kassabilden.

Information om rabatten skickas ut till alla medlemmar inför varje säsong.

Klubbrabatt på SkiStarshop

• 10% rabatt på hela sortimentet på skistarshop.com. (Rabatten gäller för det fall man valt att köpa ett SkiStar-All kort).
    • 20% rabatt på utvalda raceprodukter på skistarshop.com.
    • 20% klubbrabatt i våra SkiStarshop Concept Stores

För mer information se https://www.skistar.com/sv/shop/ovrigt/alpinklubbar/

Uppdaterad: 23 JUL 2020 18:33 Skribent: Härnösands Alpina