Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Riktlinjer vid träning Covid-19"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Riktlinjer vid träning Covid-19


I rådande Covid-19 situation måste vi alla hjälpas åt för att minimera risken för smittspridning. 

Vi har tidigare gått ut med en uppmaning att avstå träning och tävling om ni fått utskick från skola om att era barn varit nära en smittad. Detta gäller fortfarande.

Vi förväntar oss också att både tränare, aktiva och föräldrar lever efter folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma om du är sjuk, håller avstånd och tvättar händerna ofta. 

Det finns en motsägelse mellan att samlas och träna och råden att begränsa sitt umgänge, men folkhälsomyndigheten liksom skidförbundet och Härnösands Alpina anser att det är viktigt för folkhälsan att våra ungdomar håller igång och därför fortsätter vi med träningar.

Risken för att få covid-19, och att sprida smittan vidare, ökar ju fler du träffar. Därför är det viktigt att begränsa antalet möten även i samband med våra aktiviteter.

  • Vi ser därför att så få föräldrar som möjligt befinner sig i och vid backen och de som gör det håller avstånd till varandra och samlas inte inomhus.
  • Även samåkning är problematisk i många fall då man samlar personer från olika familjer på en begränsad yta. Undvik i den mån det är möjligt, barn som går i samma skolklass kan åka i samma bil.
  • Vi håller också avstånd till andra klubbar som tränar på samma ställe
  • Vid dåligt väder kan det vara frestande att samlas inomhus för att värma sig. Vi försöker hålla oss utomhus hela dagarna så varma kläder behövs då vi tar rast och skicka med lunch samt fika som kan ätas ute.
Inga nyheter är skapade

klart.se

 

     

 

 Flodins Hembageri

 

Bosse Bokhållare

Postadress:
Härnösands Alpina Klubb - Skidor
Box 55
87122 Härnösand

Besöksadress:
Vårdkasbacken 60
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@harnosandsalpin...

Se all info